Indítsa el fotópályázatát!

Indítsa el fotópályázatát!

Jelenjen meg az üzenőfalakon!

Jelenjen meg az üzenőfalakon!

Növelje a like-ok számát!

Növelje a like-ok számát!

Facebook alkalmazás

Facebook Fotópályázat Alkalmazás

avagy hogyan népszerűsítsük rajongói oldalunkat a Facebook felhasználók körében?

A legnagyobb és legismertebb közösségi portál a világon jelenleg a Facebook, mely már Magyarországon is átvette a vezető szerepet az egyéb közösségi oldalakkal szemben. Ez nem véletlen. A Facebook-ban rejlő lehetőségek tárháza a vállalkozások számára szinte végtelen, hiszen a különböző alkalmazások használatával exponenciális ütemben növelhető a rajongói tábor. Ezzel egyidejűleg nő a vállalkozás ismertsége és reklámozási lehetősége is kiszélesedik. Hiszen ha egy hírt megjelentet a rajongói oldalának üzenőfalán, akkor az az összes rajongója hírfolyamában megjelenik, melyet így ők lájkolhatnak, illetve megoszthatnak, ezzel a hír az ő üzenőfalukon is megjelenik, amit az összes ismerősük lát, és így tovább. Rohamosan növelhető ezzel a cég rajongói tábora és a megszerzett e-mail címek segítségével megnyílik a széles körű hírlevél küldés lehetősége.

Fontos, hogy a Facebook alkalmazás olyan legyen, mely széles rétegeket megmozgat. A fotópályázat ilyen, hiszen fényképet mindenki készít, készített és készíteni fog. Főleg az okostelefonok elterjedése miatt rejlik ebben nagyon nagy lehetőség, hiszen az azzal készült képek szinte egy gombnyomással feltölthetőek a Facebook-ra. A fotópályázathoz kapcsolódó nyeremény reményében pedig mindenki megpróbálja majd szélesíteni szavazói körét, mellyel cégének újabb ismerősöket generál. Ez az alkalmazás minden korosztály számára izgalmas időtöltést kínál.

A rajongók számának növekedésével cégének a potenciális vevői köre is bőrül a hírfolyamokban való megjelenések által. Egyre többen ismerik majd vállalkozásának a nevét és kínált termékeinek / szolgáltatásainak körét.

Ne maradjon le Ön se a Facebook-ozásról, a legnépszerűbb közösségi portál nyújtotta üzleti előnyökről! Ragadja meg az alkalmat és emelkedjen ki versenytársai közül a Facebook-on való megjelenéssel és tegye ismertté vállalkozását a fotópályázat segítségével!

 

<< Vissza