Indítsa el fotópályázatát!

Indítsa el fotópályázatát!

Jelenjen meg az üzenőfalakon!

Jelenjen meg az üzenőfalakon!

Növelje a like-ok számát!

Növelje a like-ok számát!

Hogyan használjam?

A rendszer használata regisztrációhoz kötött, amelynek részletei elolvashatóak a Regisztráció menete cikkünkben. A sikeres regisztrációt, bejelentkezést és kampány létrehozását követően megkezdheti a kampányának részletes testreszabását, telepítheti az alkalmazást a Facebook rajongói oldalára és elindíthatja a fotópályázatot.

A bejelentkezéskor látható a felhasználó által hozzáférési jogosultsággal rendelkező cégek listája. Az "Új cég regisztrációja" linkre kattintva új cég regisztrálható. A kampányok számlázása a hozzá tartozó cég adatai alapján történik. A már regisztrált cégek neve előtti ceruzára kattintva lehet a cég adatait módosítani, valamint a "Kampányok" linkre kattintva érhetőek el a céghez regisztrált kampányok listája. Itt lehet új kampányt is regisztrálni.

 Cégek szerkesztése

Kampányok

 A "Kampányok" linkre kattintva listázódnak a cég kampányai. A listában megjelennek a kampányok aktív időszakai, amely időszakokban a rajongók feltölthetik képeiket és leadhatják szavazataikat. Látszik, hogy melyik rajongói oldalhoz tartozik az adott kampány, amire kattintva új ablakban megnyitható a Facebook-os rajongói oldal. Látható továbbá a kampány állapota és az utolsó módosítás ideje is.

Egy kampánynak sorrendben a következő állapotai lehetnek:

 • szerkesztés alatt: Teljesen inaktív, elvégezhető a kampány finomhangolása, a listában látszódik egy "Megrendelés" gomb, amire kattintva a kampány megrendelése kerül.
 • megrendelve: A kampány megrendelésre került, és elbírálásra vár. Megjelenik a "Hozzáadás a Facebook oldalhoz" gomb, amire kattintva egy új ablakban megnyílik az alkalmazás telepítését engedélyező oldal. A telepítést követően a "Kezdőoldal - Indulás előtt" nevű cikk tartalma látszódik a Facebook oldalon.
 • proforma kiküldve: A cég adatai ellenőrzésre kerültek, és kiállítódott a díjbekérő, amelyet e-mail-ben elküldtünk a regisztrált címre.
 • fizetve: A kampány díja beérkezett a Global Spider Kft számlájára. Ezután a beállított kampány időszak kezdő dátumakor az alkalmazás automatikusan aktiválódik.
 • aktív: A kampány aktív, a felhasználók feltölthetik képeiket, és leadhatják szavazataikat.
 • lezárva: A kampány zárónapját követően a rendszer automatikusan lezárja azt. Ezután már csak a "Kezdőoldal - Lezárás után" nevű cikk tartalma látszódik a Facebook oldalon.
 • eredmény letölthető: A kampány lezárását követően a rendszer automatikusan összegyűjti a felhasználók adatait (név, e-mail cím, képek, szavazatok, ...) egy CSV állományba, ami Excel-el megnyitható, valamint a pályázó képeket, és az egészet betömöríti egy ZIP file-ba, amely letölthető a portálról. Ezután elvégezhető a "takarítás", ami törli a szerverről a pályázati adatokat. Ez a kampány lezárulása után 30 nappal automatikusan is megtörténik.
 • pályázatok törölve: A kampány "nagytakarítása" megtörtént, a pályázatok és a leadott szavazatok törlődtek a szerverről.

 A kampány alapadatait az időszak előtt látható ceruzára kattintva lehet módosítani. Minden kampányhoz tartozik 6 cikk, melyet szabadon szerkeszthet, képeket, linkeket, táblázatokat és egyéb formázásokat helyezhet el bennük. Ezek a cikkek a következők:

 • Kezdőoldal - Indulás előtt: Ez az oldal jelenik meg a Facebook rajongói oldalon, amíg a kampány nem aktiválódik. (Beharangozó oldal)
 • Kezdőoldal - Lezárás után: Ez az oldal jelenik meg a Facebook rajongói oldalon, miután a kampány lezárul. (Leköszönő oldal)
 • Kezdőoldal - Nem rajongó: Futó kampány alatt azon felhasználók számára jelenik meg ez az oldal, akik még nem like-olták a rajongói oldalt. Célja, hogy bemutassa a nyereményjátékot, közzéteszi a nyereményeket és buzdít a "Tetszik" gombra kattintásra.
 • Kezdőoldal - Rajongó: Futó kampány alatt azon felhasználók számára jelenik meg az az oldal, akik már like-olták a rajongói oldalt, a menüsor alatt. Célja, hogy bemutassa a nyereményjátékot, közzéteszi a nyereményeket és buzdít a pályázásra és a szavazásra. Amennyiben különdíj is kisorsolásra kerül azok között, akik csupán szavaznak, de képet nem töltenek fel, akkor ennek tényét is itt érdemes közzétenni.
 • Játékleírás: A játék működésének leírása felhasználók számára. Itt érdemes bemutatni, hogy miként lehet fényképet feltölteni és szavazni, valamint azt, hogy a nyertesek megállapítása milyen módszerrel történik (pl. legtöbb szavazatot kapó pályázat, vagy sorsolás).
 • Játékszabályzat: A nyereményjáték szabályzata, jogi nyilatkozata.

Kampányok szerkesztése

Pályázatok

A kampányok listájában a "Beküldött fényképek" linkre kattintva listázhatók és moderálhatók a feltöltött képek. A listában megjelennek a feltöltött képek kicsinyített változatai, a feltöltés ideje, a feltöltő beceneve, teljes neve, e-mail címe, Facebook profil oldalának linkje, IP címe, valamint, hogy eddig hány szavazatot kapott a kép. A képek előtti ceruzára kattintva módosítható a feltöltő beceneve és a kép leírása. A kukára kattintva törölhető az oda nem illő kép.

Fényképek szerkesztése

Szavazatok

A fényképek szerkesztésénél a szavaztok számára kattintva listázhatóak a képre leadott szavazatok részletei. A listában látható az adott szavazat leadásának ideje, a szavazó neve, e-mail címe, Facebook profil oldalának linkje és az IP címe. Minden szavazati sor elején van egy kuka, amire kattintva törölhető az adott szavazat.

Szavazatok szerkesztése

 

<< Vissza