Indítsa el fotópályázatát!

Indítsa el fotópályázatát!

Jelenjen meg az üzenőfalakon!

Jelenjen meg az üzenőfalakon!

Növelje a like-ok számát!

Növelje a like-ok számát!

Mi ez?

A Facebook Fotópályázat egy olyan Facebook alkalmazás, mellyel képfeltöltésekhez kapcsolódó kampányokat, nyereményjátékokat kezelhet.

Használatával gyorsan és egyszerűen

  • növelheti rajongói táborának méretét,
  • kiterjesztheti e-mail-cím adatbázisát,
  • gyűjthet Facebook like-okat,
  • széles körben megismertetheti Facebook rajongói oldalát.

A Facebook Fotópályázat igény szerint testre szabható, hogy az Ön termékeihez / szolgáltatásaihoz a legjobban passzoljon.

Időtartam

Egy kampány maximum 30 nap időtartamú lehet. Ennyi idejük van a rajongóknak fényképeiket feltölteni és szavazatokat gyűjteni.

Nyertesek

Az alkalmazás a nyertesek megállapítására is több lehetőséget biztosít. A játék nyerteseit kiválaszthatja a szavazatok alapján az első 3 helyezettet, vagy egy adott szavazatszámnál többet kapott képek között sorsolhat, vagy akár az első 10 helyezett között is sorsolhat.

Szavazatok

A kampány kiírója a szavazatok leadási szabályait is szabadon megválaszthatja. Kikötheti, hogy egy felhasználó az egész kampány ideje alatt összesen egy képre szavazhat, de választhatja azt is, hogy minden nap adhat le szavazatot ugyanaz a felhasználó, vagy akár azt is, hogy minden nap adhat le egy szavazatot, de ugyanarra a képre kétszer nem szavazhat.

Pályázatok

Az is beállítható, hogy egy pályázó hány képpel pályázhat. Megadhatja, hogy maximum hány képet tölthet fel egy felhasználó, de úgy is dönthet, hogy nem korlátozza ezt, és egy személy bármennyi képet feltölthet.

Működés

Ha egy pályázó feltölt egy képet, akkor az megjelenik az üzenőfalán, ami arra sarkalja az ismerőseit, hogy szavazzanak rá. Ha valaki lead egy szavazatot, akkor az is megjelenik az üzenőfalán, ami az ő ismerőseit sarkalja, hogy nézzenek körül, és ők is szavazzanak. Ahhoz, hogy valaki pályázni, szavazni, vagy egyszerűen csak a pályázatok között böngészni tudjon, like-olnia kell az Ön rajongói oldalát (FANGATE), így rajongójának kell lennie. Így éri el az alkalmazás, hogy az oldalának a rajongói tábora exponenciális emelkedést mutasson.

A Facebook Fotópályázat Alkalmazást egy hírlevél kampánnyal összekötve érdemes elindítani. Vagyis a már regisztrált felhasználói körében tudja megkezdeni az ismertetést, mely azután az ő ismerősi körükben már gyorsan elterjedhet.

A Facebook Fotópályázat Alkalmazás használata mind megrendelői, mind felhasználói szemszögből nagyon egyszerű, logikusan felépített rendszer, melyet gyorsan el lehet sajátítani. A megrendelő az alkalmazás adminisztrátori felületén lépésről lépésre specifikálhatja fotópályázatát, erről részletesen a „Hogyan használjam?” menüpontban olvashat. A felhasználó a rajongói oldalhoz való csatlakozás után egyszerűen feltöltheti képeit. Feltöltés után pedig meghívhatja ismerőseit, hogy szavazzanak az ő képére.

A Facebook Fotópályázat Alkalmazás tehát valóban igen produktív lehet vállalkozása számára. A rajongók közül a későbbiek folyamán számos potenciális vásárló kerülhet ki.

 

<< Vissza