Indítsa el fotópályázatát!

Indítsa el fotópályázatát!

Jelenjen meg az üzenőfalakon!

Jelenjen meg az üzenőfalakon!

Növelje a like-ok számát!

Növelje a like-ok számát!

Regisztráció menete

1. Felhasználói regisztráció

A rendszer használatának feltétele a felhasználói regisztráció. A regisztráció során meg kell adnia e-mail címét, amivel a rendszer Önt azonosítja, nevét, telefonszámát és egy ellenőrző kódot. Sikeres regisztráció esetén a megadott e-mail címre kap egy automatikus levelet, amely tartalmaz egy véletlenszerűen generált jelszót, aminek a segítségével tud bejelentkezni a portálra. A sikeres bejelentkezést követően kérjük kattintson a "Jelszóváltás" menüpontra, ahol választhat magának egy könnyen megjegyezhető jelszót, a későbbi bejelentkezésekhez. Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a regisztrációt követő 7 napon belül egyszer sem jelentkezik be, a rendszer törli a regisztrációját.

Regisztráció

2. Céges regisztráció

A sikeres felhasználói regisztrációt és bejelentkezést követően a felhasználó által hozzáférhető cégek listáját láthatjuk, amely kezdetben egy üres lista.

Cégek szerkesztése

Ebbe a listába regisztrálhatja azokat a cégeket, akiknek a kampányait kezelni kívánja. A szolgáltatást ezeknek a cégeknek a nevében rendelheti meg, az ő nevükre lesz kiállítva a számla, és az itt megadott címre lesz kézbesítve. A regisztrált cégek megadott adatai a számlázást megelőzően ellenőrzésre kerülnek, és amennyiben nem létező cég került regisztrálásra, abban az esetben törölődnek.

Cég regisztrálása

3. Kampány létrehozása

A sikeres céges regisztrációt követően létrehozhatja első kampányát. Itt meg kell adni azokat az adatokat, amivel a rendszer azonosítani tudja a kapcsolt rajongói oldalt. Ehhez tudni kell a a rajongói oldal ID-jét (azonosítóját), vagy ha azt nem tudja, akkor a Facebook-os linkjét (pl: http://www.facebook.com/GlobalSpiderKft). Ha megadta az ID-t, akkor a link sorában kattintson a "Lekérdezés ID alapján", ha azt nem tudta, és a linket adta meg, akkor kattintson az ID sorában a "Lekérdezés link alapján" hivatkozásra. A portál ekkor csatlakozik a Facebook rendszeréhez és lekérdezi a hiányzó adatot, valamint a rajongói oldal hivatalos megnevezését. Amennyiben az ID / link helyesen lett megadva, a hiányzó Facebook mezők automatikusan kitöltésre kerülnek.

A sikeres azonosítást követően be kell állítani a kampány kezdetét, a kampány hosszát (maximum 30 nap), azt, hogy egy pályázó maximum hány képpel nevezhet (ha 0-át adunk meg, akkor bármennyivel), valamint ki kell választani a szavazás szabályát. A kampányhoz megadható egy CSS file URL-je, aminek a segítségével a Facebook-on megjelenő oldalak szabadon átformázhatóak. Fénykép feltöltésekor, valamint szavazáskor a rendszer automatikusan publikálja ezt a tevékenységet a pályázó / szavazó üzenőfalán, így megjelenik az összes ismerőse hírfolyamában. Megadható, hogy ezt milyen szövegezéssel tegye meg a rendszer. A két blokk mellett (ahol a szövegek beállíthatóak) látszik 1-1 kép, mint illusztráció, ami megmutatja, hogy melyik szöveg, a leendő Facebook bejegyzésen hol jelenik meg. A képekre kattintva azok nagyban is megtekinthetőek.

 

Kampány regisztrálása

 

<< Vissza