InQuisitor

Megrendelő: Griffin Inkjet Technology
Cím: InQuisitor
Kategória: Egyedi szoftver

Tintasugaras nyomtatófej fúvókáinak teszteléséhez használható cseppanalizáló gép elemző szoftvere. Vezérli a nyomtatófejet meghajtó elektronikát és kiolvassa a cseppeket figyelő kamera képét, melyet real-time feldolgoz, azonosítja a fúvókákat és a cseppeket, amiken méréseket végez.

 


High Speed Sintering

Megrendelő: Griffin Inkjet Technology
Cím: High Speed Sintering
Kategória: Egyedi szoftver

3 dimenziós tárgyak nyomtatás útján történő előállítására alkalmas gép szoftvere. Kommunikál a hardver elemekkel és vezérli az építkezést:  IAI aktuátorok és fűtőtestek modbus vezérlővel, ADAM vezérlő, XAAR tintasugaras nyomtatófej, Flir hőkamera. A 3D-s testek előállítását 0.1 mm-es rétegvastagságú nejlon porrétegekből és az arra nyomtatott tinta fűtéséből végzi.

youtu.be/HLO-dnIV0rI

 


V-POS Application

Megrendelő: Bull Magyarország Kft.
Cím: V-POS Application
Kategória: Egyedi szoftver

NFC képes eszközök és smartcard-ok között kommunikációs csatornát biztosító JAVA alkalmazás. Ellátja a Global Platform specifikációban definiált protokollon kommunikálni képes biztonságos tárolókon futó cardletek vezérlését és card life cycle management-jét, valamint szerver oldalon futó back office-al való kommunikációjukat. Továbbá kezeli a MiFare kártyákat és képes P2P kommunikációra az okostelefonokkal is.

 

 


Dicom Widget

Megrendelő: InnoIQ Kft.
Cím: Dicom Widget
Kategória: Egyedi szoftver

Orvosi képalkotó eszközök (MR,CT) DICOM formátumú kimenetének JAVA-s megjelenítője, melyet egy távleletező szoftver részeként használnak. Választható a párhuzamosan megjelenítendő képsorozatok száma, mérési lehetőség a képeken, 3D rekonstrukció.

 

 


Fékbetét ellenőrző szoftver

Megrendelő: Vajda Művek
Cím: Fékbetét ellenőrző szoftver
Kategória: Egyedi szoftver

Vonatfékeket gyártó cég számára épített egyedi minőség ellenőrző készüléket vezérlő szoftver. Vezérli a külső aktuátorokat és fogadja a szenzorok jeleit, amik alapján meghatározza a legyártott alkatrész minőségét.

 


IPR Control

Megrendelő: Xaar Plc. - U.K., Cambridge
Cím: IPR Control
Kategória: Egyedi szoftver

Ipari nyomtatófejek beállításához és teszteléséhez használt JAVA-s alkalmazás.

 

 

<< Vissza