Programturizmus, az élménynavigátor

Megrendelő: Programturizmus
Cím: http://www.programturizmus.hu
Kategória: Turisztikai portál
Designer: Morgens Design

 

Többnyelvű komplex turisztikai portál ahol szolgáltatók, programcsomagok, látnivalók, programok és események kategorizált kínálata található összekötve a földrajzi előfordulásaikkal. A földrajzi helyek rendszere kezeli a településeket, kistérségeket, tájegységeket, megyéket, régiókat és tájakat. Kezeli a kiemelt ajánlatokat, melyeket bármely tartalomhoz hozzá lehet rendelni. Eseménynaptár, tematikus hírlevél küldési lehetőség a partnerek felé, egyéb ügyviteli modulok.

 


Hotel Utazás Program Szállás

Megrendelő: HUPSZ - Hotel Utazás Program Szállás
Cím: http://www.hupsz.hu
Kategória: Turisztikai portál
Designer: Papp Gábor

 

Utazási portál, ahol országosan elérhetőek a szálláshelyek település és régió szerint csoportosítva. Foglalás adható le azok szobáira és csomagjaira. Elérhetőek a közelükben lévő programok és látnivalók is. A portálon keresztül megvásárolhatóak a programok belépőjegyei, repülőjegy a külföldi utazásokhoz, valamint elérhetőek más országok szállásai.

 


Online Szobafoglalási Rendszer

Megrendelő: Online Szobafoglalási Rendszer
Cím: http://www.foglalasirendszer.hu
Kategória: Turisztikai portál
Designer: Maesy

 

Szálloda honlapjába azonnal integrálható online szobafoglaló rendszer, kapacitáskezeléssel és modern, felhasználóbarát felülettel. A rendszer kezeli a szálláshelyek csomagjait, szobáit, korhatároktól és szezonalitástól függő árakat, a foglalásokat és a szobatükröt is. Foglalás adható le a portálon is, de a szálláshely honlapjába is beépíthető.

 


Jogar Hotel - Balatonföldvár

Megrendelő: Jogar Hotel - Balatonföldvár
Cím: http://www.jogarhotel.hu
Kategória: Turisztikai portál
Designer: Morgens Design

 

Többnyelvű szállodai portál kategorizált belső ajánlatokkal, környékbeli programokkal, látnivalókkal, eseménynaptárral, web2-es címkefelhővel, hírlevél küldési és foglalási lehetőséggel.

 


Wellness Hotel Katalin - Gyenesdiás

Megrendelő: Wellness Hotel Katalin - Gyenesdiás
Cím: http://www.hotelkatalin.hu
Kategória: Turisztikai portál

 

Többnyelvű szállodai portál kategorizált akciós ajánlatokkal, szobánkénti galériával, bloggal, hírlevél küldési és foglalási lehetőséggel.

 


Hotel Magiszter Panzió - Veszprém

Megrendelő: Hotel Magiszter Panzió - Veszprém
Cím: http://www.hotelmagister.hu
Kategória: Turisztikai portál
Designer: Maesy

 

Többnyelvű szállodai portál galériával, web2-es címkefelhővel, foglalási lehetőséggel.

 


Wellness Napok

Megrendelő: Wellness Napok Portálcsoport
Cím: http://www.wellnessnapok.hu
Kategória: Turisztikai portál
Designer: Maesy

 

Többnyelvű portálrendszer szálláshelyek kezelésére. A szálláshelyek és azok csomagajánlataik többszintű kategória rendszerbe vannak sorolva. A rendszer kezeli a földrajzi helyeket régiók, megyék, települések bontásban. Tematikus kereső a szálláshelyek adatlapjain beállított szolgáltatások segítségével. Foglalási lehetőség.

A portálrendszer több domain-t kezel, ahol a kategóriák, szálláshelyek és csomagajánlatok csak a nekik megfelelő domain-eken jelennek meg. A domain-ekhez más-más design tartozik.

 

Turisztikai portálokFacebook alkalmazás, amit a regisztrált partnerek a saját Facebook profiljukhoz adhatnak, így a portálra feltöltött szobáik és csomagjaik automatikusan elérhetőek és foglalhatóak a Facebook-os oldalukon is:
        http://apps.facebook.com/wellnessnapok/

 

 

<< Vissza