MW Bolt - Amway Webáruház

Megrendelő: MW Bolt - Amway Webáruház
Cím: http://www.mwbolt.hu
Kategória: Webáruház
Designer: Smallyy

 

Amway webáruház többszintű kategória rendszerrel, rendelési lehetőséggel. A rendszer motorját a GS-Pláza biztosítja multi-domain kiszolgáláson keresztül.

 


GS Pláza - Online Pláza és Facebook Áruház

Megrendelő: GS Pláza - Online Pláza és Facebook Áruház
Cím: http://www.gs-plaza.hu
Kategória: Pláza
Designer: Smallyy

 

Külső boltok, áruházak termékeit egyesíti közös kategória rendszerbe. A vásárlók a pláza kínálatában úgy tudnak böngészni és keresni, mintha egyetlen webáruház termékei között tennék ezt. Megrendelés leadásakor minden boltból, ahonnan van termék a kosarában külön visszaigazolást kap. A rendszerben a boltok saját aloldallal is rendelkeznek, ahol kizárólag a saját termékeik érhetők el. A boltok hozzákapcsolhatják a plázát saját Facebook rajongói oldalukhoz, ahol így mint saját Facebook Áruház jelenik meg, ahol szintén kizárólag a saját termékeik látszódnak. A Facebook Áruházon belül a bolt termékei saját kategória rendszerébe csoportosulnak.

 


Avon-Line Webáruház

Megrendelő: Avon-Line Webáruház
Cím: http://www.avon-line.hu
Kategória: Webáruház
Designer: Maesy

 

Avon webáruház többszintű kategória rendszerrel, tömeges CSV alapú termékfeltöltéssel, hírlevél küldési lehetőséggel. Online rendelési lehetőség, és rendelés kezelés.

 


ATBT Webáruház

Megrendelő: AT B.T. Papír - Írószer Nagykereskedés
Cím: http://www.atbt.hu
Kategória: Webáruház

 

Többszintű kategória rendszerrel ellátott webáruház. A regisztrált felhasználók kedvezménykategóriákba sorolhatók, melyeknek különböző árak vannak megadva az egyes termékekhez. A termékek árait tömegesen CSV feltöltésével is lehet frissíteni. A webáruház rendelkezik hírlevélküldő funkcióval. Rendelési lehetőség.

 


Hobbilövész - AirSoft Webáruház

Megrendelő: Hobbilövész - AirSoft Webáruház
Cím: http://www.hobbilovesz.hu
Kategória: Webáruház
Designer: NewTone

 

Többszintű kategória rendszerrel ellátott webáruház. A termékek hozzárendelhetőek akár több fegyvertípushoz, mint alkatrész, és a terméklista szűkíthető konkrét fegyverekre. A termékeknek lehetnek dinamikus adattagjai és a terméklista szűkíthető tematikusan a dinamikus paraméterek alapján. A webáruházhoz tartozik egy eseménynaptár, amely az airsoft-os találkozók helyét és idejét hivatott megjeleníteni. A webáruház rendelkezik hírlevélküldő funkcióval. Online rendelési lehetőség, és rendelés kezelés.

Sajnálatos módon időközben a webáruház megszüntette tevékenységét.

 

 


Finkelde Webáruház

Megrendelő: Finkelde Webáruház
Cím: http://www.finkelde.hu
Kategória: Webáruház
Design: finkelde.com

 

Többszintű kategória rendszerrel ellátott webáruház. Központi, kategorizált galéria. A regisztrált felhasználók kedvezményes kategóriába sorolhatók, így a termékekhez megadott kedvezményes áron adhatnak le megrendelést. Minden megrendelés után a termékekhez beállított hűségpont értékek jóváíródnak, amiket következő vásárlás során a felhasználó felhasználhat. A webáruház rendelkezik hírlevélküldő funkcióval. Online rendelési lehetőség, és rendelés kezelés.

 


KIA Csomai autószalon

Megrendelő: KIA Csomai autószalon
Cím: http://www.kiacsomai.hu
Kategória: Webáruház
Designer: Maesy

 

Új és használt autók feltöltési lehetősége admin felületen keresztül, teszt vezetésre jelentkezés, hírlevél és vendégkönyv funkciók.

Sajnálatos módon időközben a webáruház megszüntette tevékenységét.

 

 

 

<< Vissza