Indítsa el fotópályázatát!

Indítsa el fotópályázatát!

Jelenjen meg az üzenőfalakon!

Jelenjen meg az üzenőfalakon!

Növelje a like-ok számát!

Növelje a like-ok számát!

Kinek ajánljuk?

Azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk a Facebook Fotópályázat Alkalmazást, akik már felismerték a Facebook Rajongói Oldalakban (Facebook Fan Pages) rejlő üzleti potenciált. A rajongói oldalak falára írt üzenetek minden rajongó hírfolyamában megjelennek - amit ha like-olnak, akkor az ő ismerőseik hírfolyamában is - ezért közvetlenebb és hatékonyabb kapcsolatteremtési lehetőség a hírlevélnél.

Like növekedés

A rajongók számának növekedését a leggyorsabban egy olyan Facebook alkalmazás használatával lehet elérni, amelynek kipróbálásában a felhasználók motiváltak, és annak használata like-hoz kötött (FANGATE). Ilyen eszköz a Facebook Fotópályázat Alkalmazás, amely egy szavazás alapú nyereményjáték.

Azok, akik fényképüket feltöltve részt vesznek a játékban, megnyerhetik a kihirdetett nyereményeket. Eközben like-olják a rajongói oldalt, a rendszer elmenti az e-mail címüket és egy üzenetet helyez el a játékos nyilvános falán, ami tájékoztatja az összes ismerősét a hírfolyamukon keresztül, hogy részt vesz a játékban.
Azok, akik szavaznak ismerősük fényképére, szintén like-olják a rajongói oldalt, a rendszer az ő e-mail címüket is elmenti és az ő falukon is elhelyez egy üzenetet, amiben az ő összes ismerősét tájékoztatja a szavazásról. Innentől kezdve a like-ok növekedése exponenciális!

Kérjük, tegye fel magának a következő kérdéseket:

  • Szeretném kihasználni a Facebook nyújtotta lehetőségeket?
  • Növelni szeretném Facebook rajongói oldalam követőinek számát?
  • Növelni szeretném a vásárlóim számát?
  • Meg szeretném ismertetni a vállalkozásom minél több emberrel?
  • Szeretnék megjelenni minél több Facebook felhasználó üzenőfalán?
  • Szeretném nyereményjátékokkal biztatni a meglévő és a leendő vásárlóimat?
  • Ismertebbé szeretném tenni termékeimet / szolgáltatásaimat?

Ha bármelyikre is igen a válasza, akkor ne habozzon regisztrálni és megrendelni a Facebook Fotópályázat Alkalmazást!

 

<< Vissza