GS Pláza - Online Pláza és Facebook Áruház

Project: GS Pláza - Online Pláza és Facebook Áruház
Cím: http://www.facebook.com/GlobalSpiderKft/app_509511022407552
Kategória: Facebook Áruház
Designer: Smallyy

 

A GS Plázában regisztrált boltok hozzákapcsolhatják a plázát saját Facebook rajongói oldalukhoz, ahol így mint saját Facebook Áruház jelenik meg és kizárólag a saját termékeik látszódnak. A Facebook Áruházon belül a bolt termékei saját kategória rendszerébe csoportosulnak. A vásárlók a Facebook környezete elhagyása nélkül le tudják adni megrendelésüket, mintha nem is a plázánál, hanem közvetlenül a boltnál vásároltak volna. Az alkalmazás lehetőséget ad a bolt számára, hogy a rajongói számára extra kedvezményt adjon, így segítve a rajongói tábor építését.

Néhány Facebook Áruház:

MBT Magyarországon

Finkelde Bojlis Klub

 

 


Facebook Alkalmazás - Fotópályázat

Project: Facebook Fotópályázat
Cím: http://www.globalspider.hu/fbphoto/
Kategória: Facebook alkalmazás

 

Facebook rajongói oldalak népszerűsítése a Facebook felhasználók körében.

Az alkalmazás lehetővé teszi a rajongói oldalak tulajdonosai számára, hogy segítségével nyereményjáték keretén belül fotópályázatot hirdessenek. A meghirdetett pályázaton az oldal rajongói (tehát akik már like-olták azt) nevezhetnek a tulajdonos által meghatározott maximális képszámmal. A feltöltött képek automatikusan publikálódnak a felhasználó falán, így buzdítva az ismerőseit, hogy szavazzanak az ő képére. Minden szavazat közelebb viszi a pályázót a nyereményhez, valamint növeli a rajongói oldal követőinek számát. Az oldal tulajdonosa meghatározhatja a szavazási szabályokat, és minden szavazatot követően annak ténye kipublikálódik a szavazó falára, így megjelenik minden ismerősének a hírfolyamában. Az oldal tulajdonosa tetszés szerint testre szabhatja az alkalmazás által használt összes szöveget, ami megjelenik a rajongói oldalon, vagy a publikált üzenetekben.

 


Man at Work - Hivatástudó Facebook alkalmazás

Megrendelő: Man at Work - Hivatástudó Facebook alkalmazás
Cím: http://www.facebook.com/ManatWork.HU?sk=app_169919823122673
Kategória: Facebook alkalmazás
Designer: Károlyi László

 

A Man at work munkaerő kölcsönző és közvetítő cég Facebook rajongói oldalán megjelenő Hivatástudó alkalmazás. Like-ot követően lekérdezhető a látogató számára testre szabott vicces hivatás. Erről készül egy oklevél, amiről egy bejegyzés post-olódik a látogató üzenőfalára, valamint az oklevél feltöltődik a fényképei közé. Így a résztvevő ismerőseinek a hírfolyamában is megjelenik a kapott hivatás.

 


MenDan Thermal Hotel - Fotópályázat Facebook alkalmazás

Megrendelő: MenDan Thermal Hotel - Fotópályázat
Kategória: Facebook alkalmazás
Designer: Sly

 

Facebook alkalmazás a zalakarosi MenDan Thermal Hotel számára, amelyen keresztül fotópályázatot bonyolítanak le. Az alkalmazás segítségével a szálloda rajongói fényképeket küldhetnek be, amikre ismerőseik szavazhatnak. Az alkalmazást csak azok a látogatók tudják használni, akik előzőleg Like-olták a szálloda Facebook-os oldalát. Fénykép feltöltése és szavazás esetén az alkalmazás ezt automatikusan közzéteszi a pályázó / szavazó üzenőfalán, így megjelenik ismerősei hírfolyamában.

2 hónap alatt a hotel 2 kampányt folytatott le, melyek nyerteseit tárgynyereményben részesítette. A két kampány alatt 110 pályázat érkezett, a pályázok és a szavazók hozzájárulnak az e-mail címeik lekérdezéséhez, így 7798 cím került mentésre. A nyereményjáték 8953 új rajongót eredményezett.

 


Wellness Napok

Megrendelő: Wellness Napok Portálcsoport - Csomagok és szobák
Cím: http://apps.facebook.com/wellnessnapok/
Kategória: Facebook alkalmazás
Designer: Maesy

 

A Wellness Napok portálrendszer által kezelt szálláshelyek csomag és szobaajánlatainak közzététele azok Facebook rajongói oldalán közvetlen foglalási lehetőséggel.

Mintaként elérhető a Hotel Katalin Facebook profilján:
 


Man at Work állásajánlatok

Megrendelő: Man at Work állásajánlatok
Cím: http://www.facebook.com/ManatWork.HU?sk=app_193020990717264
Kategória: Facebook alkalmazás
Designer: Károlyi László

 

A Man at work munkaerő kölcsönző és közvetítő cég Facebook rajongói oldalán megjelenő aktuális állásajánlatai, és azok tematikus szűrési lehetősége.

 

 

<< Vissza